N I E U W S B R I E F  -  30 november (10:30)


Goedemorgen,

USA Momentum, ULTA en ELTA creëer uw eigen vermogensportefeuille.

Tips2Trade bied vanaf 20 januari 2014 automatisch handelen aan via TradersWinkel. Mensen die geen tijd, geen discipline, geen vaste trading strategie, geen kennis etc. etc. hebben kunnen dus sinds 20 januari automatisch mee handelen op de portefeuilles van Tips2Trade.

Tips2Trade is een beurs adviesdienst van Lammert Doddema (zie: van groentehandelaar tot beursadviseur) en dus geen anonieme adviesdienst zoals men veel tegenkomt op het internet. Als tip geef ik u mee: doe nooit zaken met anonieme adviesdiensten! Weet minimaal iemands eigen naam, adres, woonplaats, telefoon en KvK nummer! Je weet dan met wie je zaken doet.

Tips2Trade bied wegens groot succes vanaf 01 januari 2015 alleen nog automatisch handel systemen aan via TradersWinkel. De opzet is dat men vanaf EUR 5000,- een eigen vermogensportefeuille kan opbouwen bestaande uit 3 verschillende handelsystemen.

Deze vermogensportefeuille bestaat uit:

  1. UMA  - USA Momentum Aandelen,

  2. ULTA - USA Lange Termijn Aandelen en

  3. ELTA - Europese Lange Termijn Aandelen portefeuilles.

Sinds 20 januari 2014 is gestart met 2 eenheden UMA - USA Momentum (2 x EUR 5000,-).

In september bereikte deze een saldo van € 16.000 en is er besloten om 1 eenheid UMA te verkopen en 1 eenheid ULTA erbij te gaan nemen. Er zijn nu 10 maanden verstreken en er is een winst van 68,6%. Wanneer deze beide portefeuilles samen boven de € 20.000 noteren wordt de portefeuille ELTA toegevoegd.

Wanneer de beurzen het toelaten zou het mogelijk kunnen zijn dat we in een jaar 3 aandelen portefeuilles kunnen realiseren middels 1 portefeuille. Hiermee hebben we een eigen vermogensportefeuille gebouwd! Hieronder een grafiek van mijn resultaten bij Lynx.

Eigen vermogensportefeuille LD-Lynx totaal dit jaar +68,6%
LD Lynx vermogensportefeuille
Dit resultaat is dus echt behaald bij Lynx en u mag het navragen bij Bob van de Pol van Lynx!

Uiteraard kan men ook alleen USA Momentum Aandelen portefeuille nemen. Maar wilt u risico's minimaliseren en goede resultaten, dan is het raadzaam uw geld te spreiden in verschillende systemen en methodes. De portefeuilles hebben verschillende strategieën en hebben middels money management ieder een eigen stoploss methode voor CASH bij CRASH gevaar!

Wilt u automatisch mee handelen op uw eigen rekening bij Lynx?

Dan treft u hieronder de prijzen per product via TradersWinkel:

 ■  UMA 06 maanden voor slechts EUR 180,- ( +1 maand gratis) nog geen € 30 p/mnd
 ■  UMA 12 maanden voor slechts EUR 360,- ( +2 maand gratis) nog geen € 30 p/mnd

 ■  ULTA 06 maanden voor slechts EUR 180,- ( +1 maand gratis) nog geen € 30 p/mnd
 ■  ULTA 12 maanden voor slechts EUR 360,- ( +2 maand gratis) nog geen € 30 p/mnd

Afgelopen week hebben een aantal klanten mij gemaild en gebeld om een strategie met hun uit te zoeken wat het beste bij hun past. Uiteraard beveel ik de bovenste methode aan, maar wenst men andere risico's dan kunt u altijd contact met mij opnemen.
 


Zoals u hieronder kunt zien ben ik dus geen anonieme beurs adviesdienst. Neem daarom gerust contact met mij op als u eventueel nog opmerkingen en/of vragen heeft!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Vossenkamp 338
9675 KP Winschoten
Nederland

T: 0610-588668
I : 0031-610-588668
Mlammert @ tips2trade.com
WTips2Trade | USA Momentum
  WeChat: doddema

KVK nr. : 02082637
BTW nr. : NL110903389B01


Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional